Sonsuza Kadar Yeşil Tohumlar!
Ceviz
Fındık
Badem
Kaju
İncir
Kayısı
Hurma
Gün Kurusu
Yüksek omega-3 içeriğiyle kalp ve damar sağlığını destekler. Ceviz, diğer kabuklu yemişlere göre daha yüksek bitkisel omega 3, antioksidan demir, lif özelliğine sahiptir. 1 porsiyon (30 gr) ceviz, vücudun günlük omega 3 gereksinimini karşılar.
Ceviz, diğer tüm sert kabuklu yemişlere göre, daha yüksek antioksidan aktiviteye sahiptir. Ceviz, kötü kolesterol olarak bilinen LDL’nin yaratabileceği hasarı önlemeye yardımcı olabilecek iyi bir antioksidan kaynağıdır.
Yüksek omega-3 içeriğiyle kalp ve damar sağlığını destekler. Ceviz, diğer kabuklu yemişlere göre daha yüksek bitkisel omega 3, antioksidan demir, lif özelliğine sahiptir. 1 porsiyon (30 gr) ceviz, vücudun günlük omega 3 gereksinimini karşılar.
Ceviz, diğer tüm sert kabuklu yemişlere göre, daha yüksek antioksidan aktiviteye sahiptir. Ceviz, kötü kolesterol olarak bilinen LDL’nin yaratabileceği hasarı önlemeye yardımcı olabilecek iyi bir antioksidan kaynağıdır.
Günde 1 porsiyon/30 gr. fındık, kalp ve damar sağlığının normal fonksiyonuna destek verir.
Yüksek lif ve protein içerir. Günlük 1 porsiyon (30 gr) veya 2 porsiyon fındık hücre ve kalp sağlığı göstergelerinde iyileşmeler olmasına destek sağlar.
Günde 1 porsiyon/30 gr. fındık, kalp ve damar sağlığının normal fonksiyonuna destek verir.
Yüksek lif ve protein içerir. Günlük 1 porsiyon (30 gr) veya 2 porsiyon fındık hücre ve kalp sağlığı göstergelerinde iyileşmeler olmasına destek sağlar.
Zengin E vitamini içeriğiyle ve açlığı azaltan etkisiyle, sağlıklı ara öğün için ideal bir alternatif olan badem, kalp ve damar sağlığının normal fonksiyonuna destek olur. E vitamini yağda çözünen bir antioksidan vitamindir. Bu antioksidanlar hücre sağlığına destek olur. 1 porsiyon (30 gram) badem, 161 kalori ve 2.5 gram sindirilebilir lif içerir, günlük E vitamini gereksiniminin %37’sini karşılar.
Zengin E vitamini içeriğiyle ve açlığı azaltan etkisiyle, sağlıklı ara öğün için ideal bir alternatif olan badem, kalp ve damar sağlığının normal fonksiyonuna destek olur. E vitamini yağda çözünen bir antioksidan vitamindir. Bu antioksidanlar hücre sağlığına destek olur. 1 porsiyon (30 gram) badem, 161 kalori ve 2.5 gram sindirilebilir lif içerir, günlük E vitamini gereksiniminin %37’sini karşılar.
Kaju, zengin vitamin ve mineral kaynağı özelliğiyle sağlıklı ve lezzetli bir ara öğün alternatifidir. Kaju fıstığı en az lif içeriğine sahip sert kabuklu yemişlerden biri olmasına rağmen; vitamin, mineral ve antioksidan açısından zengindir. E, K ve B6 vitaminleri ile birlikte, iyi vücut fonksiyonlarını korumak için önemli olan bakır, fosfor, çinko, magnezyum, demir ve selenyum gibi mineralleri içerir.
Kaju, zengin vitamin ve mineral kaynağı özelliğiyle sağlıklı ve lezzetli bir ara öğün alternatifidir. Kaju fıstığı en az lif içeriğine sahip sert kabuklu yemişlerden biri olmasına rağmen; vitamin, mineral ve antioksidan açısından zengindir. E, K ve B6 vitaminleri ile birlikte, iyi vücut fonksiyonlarını korumak için önemli olan bakır, fosfor, çinko, magnezyum, demir ve selenyum gibi mineralleri içerir.
Yüksek/zengin kalsiyum içeriğiyle kemik sağlığının normal fonksiyonunu destekler. Osteoporozu önlemeye destek veren iyi bir kalsiyum kaynağıdır, 30 gramında 45 mg kalsiyum bulunur. Yüksek lif içeren incir, hem lezzetli, hem de besleyicidir.
Yüksek/zengin kalsiyum içeriğiyle kemik sağlığının normal fonksiyonunu destekler. Osteoporozu önlemeye destek veren iyi bir kalsiyum kaynağıdır, 30 gramında 45 mg kalsiyum bulunur. Yüksek lif içeren incir, hem lezzetli, hem de besleyicidir.
Zengin lif içeriğiyle sindirim sistemi sağlığına destek olur / sindirim sisteminin normal fonksiyonunu destekler.
Kuru kayısı, tazesine göre daha fazla lif içerir. 30 gr. kuru kayısı 2.4 gr lif içerir, sindirim sistemine büyük katkı sağlar. Kayısı birçok bitkisel antioksidan bakımından zengindir.
Zengin lif içeriğiyle sindirim sistemi sağlığına destek olur / sindirim sisteminin normal fonksiyonunu destekler.
Kuru kayısı, tazesine göre daha fazla lif içerir. 30 gr. kuru kayısı 2.4 gr lif içerir, sindirim sistemine büyük katkı sağlar. Kayısı birçok bitkisel antioksidan bakımından zengindir.
Zengin lif içeriğiyle sindirim sistemi sağlığına destek olan kuru kayısının 30 gr.’ında 2.4 gr lif bulunur. Lif vücudun süpürgesi gibidir ve hem vücudu toksik öğelerden arındırır hem de bağırsak hareketi sağlar. Birçok bitkisel antioksidan bakımından zengin olan kayısı, mükemmel bir A vitamini ve iyi bir C vitamini, bakır, diyet lifi kaynağıdır.
Zengin lif içeriğiyle sindirim sistemi sağlığına destek olan kuru kayısının 30 gr.’ında 2.4 gr lif bulunur. Lif vücudun süpürgesi gibidir ve hem vücudu toksik öğelerden arındırır hem de bağırsak hareketi sağlar. Birçok bitkisel antioksidan bakımından zengin olan kayısı, mükemmel bir A vitamini ve iyi bir C vitamini, bakır, diyet lifi kaynağıdır.
Hurma, sağlıklı bir ara öğün atıştırmalığıdır. Kalori ve lif açısından çok zengin bir meyvedir, 100 gramı 7 gr lif içerir, yüksek lif içeriğiyle kan şekerini ve sindirim sisteminin normal fonksiyonunu destekler. Kurutulduğu için, kalori içeriği çoğu taze meyveden daha yüksektir.
Hurma, sağlıklı bir ara öğün atıştırmalığıdır. Kalori ve lif açısından çok zengin bir meyvedir, 100 gramı 7 gr lif içerir, yüksek lif içeriğiyle kan şekerini ve sindirim sisteminin normal fonksiyonunu destekler. Kurutulduğu için, kalori içeriği çoğu taze meyveden daha yüksektir.
SEVNUT GROUP
Türkiye, dünya çapında en taze ürünleri ve kuru meyveleri tedarik etmek için ideal bir coğrafyada yer almaktadır.
Sevnut Şirketi, kurulduğu 2000 yılından buyana ihracatçı bir firma olarak konumunun, ikliminin ve verimli topraklarının avantajlarından yararlanarak; Sevnut Şirketi, yaş meyve ve zeytin üretimi için tarım arazileri edinmeye çalışmış ve bu nedenle çeşitli illerde yaş meyve ve kuruyemiş ekimi ve hasadı için varlığını 15 hektar üzerinde tarım arazisini genişletmiştir.